Τρόποι Πληρωμής για την OfficeWorld

Η OfficeWorld δέχεται πληρωμές μέσω:

  • πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών με την υπηρεσία vivapayments
  • της υπηρεσίας paypal
  • μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή τραπεζικής μεταφοράς (e-banking)
  • πληρωμή κατά την παράδοση της παραγγελίας (ισχύει για μερικές μόνο πόλεις και περιοχές)

Πληρωμή μέσω πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών

Επιλέξτε να κάνετε την πληρωμή σας με ασφάλεια χρησιμοποιώντας την πιστωτική ή την χρεωστική σας κάρτα. Δεκτές οι κάρτες με το σήμα VISA, MASTERCARD, AMEX. Με την υπηρεσία vivapayments πληρώνετε με ασφάλεια χωρίς να δίνεται στο κατάστημα μας τα στοιχεία των καρτών σας. Μετεφέρστε στο ασφαλές περιβάλλον  της vivapayments και ολοκληρώνετε την πληρωμή σας.

Πληρωμή μέσω Paypal:

Επιλέγοντας πληρωμή με PayPal, σας δίνουμε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας τον ασφαλέστερο και πιο διαδεδομένο τρόπο πληρωμής παγκοσμίως.

Μόλις ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση όλων των υπολοίπων στοιχείων που απαιτούνται για την καταχώρηση της παραγγελίας θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές site της Paypal, από όπου θα έχετε τη δυνατότητα είτε να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστική σας κάρτας είτε να κάνετε login στον ήδη υπάρχοντα Paypal λογαριασμό σας και να χρησιμοποιήσετε με μόλις ένα κλικ τα αποθηκευμένα στοιχεία σας.

paypal officeworld

Μέσω Τραπεζικής κατάθεσης:

Εάν δεν έχετε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή δε σας εξυπηρετεί η μέθοδος πληρωμής μέσω paypal, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία με έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό.

Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία παραμένει σε κατάσταση “αναμονής” μετά την καταχώρησή της, έως ότου επιβεβαιωθεί από το τμήμα λογιστηρίου μας η κατάθεση του ποσού στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό μας.

Τα στοιχεία των τραπεζικών λογαριασμών μας θα σας δοθούν κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Επιστροφή στο κατάστημα.